Fjordekspedisjon på Senja: En julegave som gleder og gir gode minner. Halvdagstur 3 timer.

kjøp en opplevelse i julegave til den som har alt. Basecamp Senja anbefaler den populære halvdags fjordekspedisjonen i Bergsfjorden på Senja (3 timer).

Fjordtekspedisjonen (3 timer) starter på Skaland (ca 50 min med bil fra Finnsnes). Vi deler den spennende historien om Senja underveis. Ekspedisjonsbåtene er stødig, RIB /SIB Zodiac på 23 fot. Vi har stor fokus på sikkerhet, komfort og opplevelse, sånn at turen skal kunne nytes maksimalt. Fart: type komfort! Du får nødvendig informasjon før ombordstigning og du får godkjent dress av oss. Vi setter kursen ut i den fantastiske skjærgåden i Bergsfjorden, mellom små og store øyer. Vi gjør små foto- og guidestopp underveis. På en av øyene gjør vi strandhogg og serverer kaffe/te og kake. Turen passer for de aller fleste over 12 år. Yngre barn er mulig å være med sammen med en voksen.

En opplevelse å se fram til. 

Tidspunkt: Turen går året rundt, det er bare å ta kontakt noen dager før du planlegger tur.

Kjøpe gavekort:

send oss en henvendelse her på websiden, eller bruk post@basecampsenja.no så sender vi deg betalingslink og gavekortet som beskriver turen. Gavekortet medbringes som billett for turen.

TELEFON 917 09 618

Kr.1200.- pp barn kr.500.- pp