Basecamp Senja
Basecamp Senja
 

Årets gave til de som har det meste; gavekort opplevelse på senja!

Personer:
2 - 12
Periode:
Jan - Des
Per person:
NOK 1 500,-
Kjøp en spennende fjordtur på yttersia senja i gave. vi sender gavebrev med beskrivelse av turen. Passer til de fleste som har de meste. Turene går hele året. hel- og halvdagsturer!

FJORDEKSPEDISJON I BERGSFJORDEN MED STRANDHUGG ELLER HELDAGSTUR TIL ØRJA I MAI FOR Å PLUKKE MÅSEGG

Fjordekspedisjonen/sommerturen (3 timer) starter på Skaland (ca 50 minutter med bil fra Finnsnes). Det er guide med på turen som villig deler den spennende historien om Senja. Ekspedisjonsbåtene er to åpne og stødige Zodiac Rib/sib på 23 fot. Vi har stor fokus på sikkerhet, komfort og opplevelse, sånn at turen skal kunne nytes maksimalt. Du får nødvendig informasjon før ombordstigning og du får godkjent dress av oss. Vi setter kursen ut i den fantastiske skjærgåden i Bergsfjorden. Vi setter kursen ut mellom små og store øyer i komfortabel fart, og gjør små foto- og guidestopp underveis. På en av øyene gjør vi strandhogg og serverer varm drikke (kaffe/te/kakao) og litt å bite i. Turen passer for de aller fleste over 12 år. En opplevelse å se fram til.

Pris: kr.1.500.- pp (halvdagstur 3 timer)

Kjøp digitalt gavekort her.


HELDAGSTUR TIL ØRJA I MAI, DER VI PLUKKER MÅSEGG SAMMEN MED VÆREIER OG FÅR DEN SPENNENDE HISTORIEN FRA ØYVÆRRAN (6 TIMERS TUR, INKL LUNSJ)

Turen går de to første ukene i mai. Start kl.10.00 fra Skaland, tilbake ca kl.16.00. Vi setter kursen mot de gamle fiskeværran Holmenvær og Ørja - underveis deler vi den spennende historien fra den gang dette var sentrum, og aktiviteten ute i havgapet var stor. Vi plukker måsegg sammen med væreier, og spiser lunsj ute i løpet av landingen.

Avgang måsegg-tur til Ørja: på bestilling de to første ukene i mai. Minumim 4 stk maks 8 stk pr tur.

Heldagsturer uten måsegg, ultimo mai-august.

Alle får dresser av oss, men ta på varmt undertøy, varme sko, lue og votter. Og kamera!

Pris kr.2200.- pp heldagstur 7 timer.

Kjøp digitalt gavekort her.

Gavekort er gyldig i 1 år.

www.basecampsenja.no
[email protected]
TELEFON 917 09 618


Vi gleder oss!
Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser

Book Online