Basecamp Senja
Basecamp Senja

TIPP TOPP SKI LODGE SENJA - MIDT I SMØRØYET

Personer:
2 - 10
Periode:
Mar - Mai
Per person:
NOK 0,-
Bo midt blant kremtoppene på yttersia Senja! Posthuset Expedition Lodge har plass til 10 stk. Skaland.

Mars, april og mai er den beste tiden for topp tur på Senja.
Andre tidspunkt eller skreddersøm på forespørsel!
Et eventyr av kremtopper på rekker og rad – omkranset av lange fjorder, arktisk lys og fantastisk utsikt. Ennå er Senja en nesten uberørt juvel, og store muligheter for å være alene om fjellet.
Posthuset er designet for opplevelser og er fullt utstyrt, inkl internett. Her bor du komfortabelt og helt i fjordkanten på Skaland. Omkranset av tilgjengelige fjell med spektakulær utsikt. De aller fleste toppene på Senja har høyde på ca 400-700 moh. Det betyr at du rekker minst to topper pr dag. Trivelig Jokerbutikk 300 meter fra lodgen. 
  
•   Randonee ski og utstyr kan leies hos Tromsø outdoor eller Intersport Finnsnes ligger like ved hurtigbåtkaien på Finnsnes).

Lodgen ligger helt i fjordkanten av den vakre Bergsfjorden. Det er fullt utstyr på Posthuset, inkludert handuker og sengetøy. Det er lugarer med forheng på loftet. Altså ikke egen dør (se bilder). Det er felles toalett og dusjer på gangen. Ta kontakt for nærmere informasjon. Det er 9 lugarer på loftet, derav en dobbel, resten enkel. Totalt 9 sengeplasser.
 Kr.7000.-  pr døgn inkl utvask. Minimum 2 døgn.

 
Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser

Book Online