Basecamp Senja
Basecamp Senja

Nyttårsekspedisjon på Senja 2021. Fem dager og fire netter! 28. desember -1. January 2022

Personer:
4 - 12
Periode:
Des
Per person:
NOK 17 500,-

Tirsdag  28. desember:

Ekspedisjonen starter i Tromsø tirsdag 28. desember med hvalsafari; avgang fra Tromsø sentrum kl.08:00 med kurs for Skjærvøy, der knølhval og spekkhuggere kommer inn i fjordene for å beite på silda. Båten er stor og stødig, med stort innvendig oppholdsrom. Det er mulig å kjøpe mat ombord. Turen avsluttes tilbake i Tromsø senest kl.15:00. Vi tar forbehold om at hvalene kommer inn i fjordene igjen til neste års sesong.

Ekspedisjonen fortsetter med offentlig transport - Hurtigbåt fra Tromsø havn Prostneset.

16:15 avgang med hurtigbåt fra Tromsø (Prostneset Tromsø havn) til Finnsnes 1 time og 15 min. Du kjøper billett ombord i båten. Vær ute i god tid.

Vi møter deg i ankomsthallen på Finnsnes og fortsetter med bil langs National Scenic Route Senja – kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge! Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge etter en times tid, og blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/host sammen med dere nesten hele tiden, tre måltider hver dag, i tillegg til kaffe/te så mye du ønsker under hele oppholdet. Vi serverer hjemmelaget nord-norsk mat. Varm lunsj og middag. Første kvelden får du en god brif på hvordan fotografere nordlyset. Tre kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Gjennom ekspedisjonen på Senja vil du få to aktiviteter hver dag. Formiddag og kveld. Flere foredrag underveis. Overnatting på Posthuset Expedition Lodge. Eller Bedehuset (100 meter mellom lodgene). Bedehuset har dobbeltrom med eget bad til hver rom. Transport ved behov mellom lodgene ordnes.

 

onsdag 29. desember:


Hundekjøring!

Vi tar deg med til Senjas egen hundegård, der du blir møtt av 35 ivrige huskyer som gleder seg til å ta deg med på sledetur – inn i naturen. Turen er beregnet ca fire timer. Du får varm dress til turen. ca 45 min transport fra lodgen til hundegården på Ottemoen. Samme vei tilbake. 

På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset!


Torsdag 30. desember

Scenic Route Senja!

Vi tar deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge.

På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset.

 

Fredag 31. Desember (nyttårsaften):

Fjord cruise i vakre Bergsfjorden, vi ser etter sel og havørn. Underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får dress av oss til turen.

Vi lager tradisjonell Nord-Norsk jullemat; pinnekjøtt (lam), ribbe, rotmos, potet og julesalat. Vegetar/vegan kan ordnes.

På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset, rundt midnatt tar vi godt imot det nye året med fyrverkeri og bålkos ute.

Det kan hende vi endrer på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.

 

Lørdag 1. januar:

Frokost

09:30 Avgang fra Posthuset

11:30 Avgang Hurtigruten fra Finnsnes - verdens vakreste sjøreise. Pga covid-19 har det vært endringer i avgangstidene. Ta derfor høyde for mulig senere avgang. 

14:15 Ankomst Tromsø 

Inkludert:

4 x frokost 4 x lunsj 4 x to retters middag


4 x overnatting

1 x hvalsafari (Tromsø)

3 x nordlys safari

1 x fjord cruise i Bergsfjorden

1 x hundekjøring

2-3 foredrag


Kaffe/te under hele oppholdet

Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes

Transport Finnsnes – Tromsø med Hurtigruten

Transport til/fra hundekjøring

Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg, og utfyllende program dag for dag. I tillegg til informasjon om hurtigbåten fra Tromsø Havn Prostneset. Pris pp en vei med hurtigbåten  fra Tromsø til Finnsnes ca kr.300.- Velkommen til spektakulær vinter ekspedisjon på Senja – Norges nest største øy. www.basecampsenja.no telefon +47 91709618 Designed for adventure!

Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser