Basecamp Senja
Basecamp Senja

Jule-ekspedisjon på Senja med det beste fra nord 2021. Fem dager og fire netter! Alt inkludert.

Personer:
1 - 12
Periode:
Nov - Feb
Per person:
NOK 17 500,-

Juleekspedisjon på Senja. Fem dager og fire netter! Alt inkludert.
Tirsdag - lørdag 21-25 December 2021
Velkommen til den ultimate jule-ekspedisjon med alt inkludert; hvalsafari, hundesledetur, nordlys-safari, fjordcruise, Scenic Route Senja, overnatting, alle måltider, foredrag, kaffe/te hele oppholdet, transport Finnsnes-Senja-Finnsnes. Hurtigrute-billett fra Finnsnes til Tromsø.
Ikke inkludert: Transport Tromsø – Finnsnes med hurtigbåten, billett må kjøpes om bord.  Mat på hvalsafari.
 
Tirsdag 21. desember:
Ekspedisjonen starter i Tromsø tirsdag 21. desember med hvalsafari; avgang fra Tromsø sentrum kl.08:00 med kurs for Skjærvøy, der knølhval og spekkhuggere kommer inn i fjordene for å beite på silda. Båten er stor og stødig, med stort innvendig oppholdsrom. Det er mulig å kjøpe mat ombord. Turen avsluttes tilbake i Tromsø senest kl.15:00. Forbehold om at hvalene kommer inn i fjordene til ny sesong. Hvalsesongen har historisk vært November til midt i Januar. Vi vet mer om status hvor, og om hvalene kommer inn, tidlig i november.

Etter hvalsafari første dag av ekspedisjonen fortsetter du med Hurtigbåt avgang 16:15  fra Tromsø (Prostneset Tromsø havn) til Finnsnes 1 time og 15 min. Du kjøper billett ombord i båten. Vær ute i god tid.

Vi møter deg i ankomsthallen på Finnsnes og fortsetter med bil langs National Scenic Route Senja – kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge! Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge etter en times tid, og blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/host sammen med dere nesten hele tiden, tre måltider hver dag, i tillegg til kaffe/te så mye du ønsker under hele oppholdet. Vi serverer hjemmelaget nord-norsk mat. Varm lunsj og middag. Vi gir deg en god brif på hvordan fotografere nordlyset. Tre kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Gjennom ekspedisjonen på Senja vil du få to aktiviteter hver dag. Formiddag og kveld. Flere foredrag underveis. Overnatting på Posthuset Expedition Lodge. Posthuset har 8 lugarer på loftet. Det er kun forheng foran døren til hver lugar. Felles bad. Eller du kan velge Bedehuset (ny lodge åpnet 2020) som har dobbeltrom med privat bad. ca 100 meter mellom Posthuset og Bedehuset.
 
onsdag 22. desember:
Hundekjøring!
Vi tar deg med til Senjas egen hundegård, der du blir møtt av 35 ivrige huskyer som gleder seg til å ta deg med på sledetur – inn i naturen. Turen er beregnet ca fire timer. I tillegg ca 50 min hver vei til/fra hundegården, med bil som vi ordner. Du får varm dress til turen.
på kvelden jakter vi på det magiske nordlyset.
 
torsdag 23. desember:
Scenic Route Senja!
Vi tar deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge.
På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset.
 
Fredag 24. desember:
Fjord cruise i vakre Bergsfjorden, vi ser etter sel og havørn. Underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får dress av oss til turen.
Vi lager tradisjonell Nord-Norsk julemat; pinnekjøtt (lam), ribbe, rotmos, potet og julesalat. vegetarisk mat kan ordnes.
 
På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset.
Lørdag 25. desember:
Frokost
09:30 Avgang fra Posthuset
11:30 Avgang Hurtigruten fra Finnsnes - verdens vakreste sjøreise. Under pandemien ble rutetidene til Hurtigruten endret. Ta høyde for at det kan bli senere avganger.
14:15 Ankomst Tromsø

Det kan hende vi endrer på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.
 
Inkludert:
4 x frokost 4 x lunsj 4 x middag
4 x overnatting
3 x nordlys safari
1 x hvalsafari (Tromsø)
1 x fjord cruise i Bergsfjorden
1 x hundekjøring
1 x Scenic Route Senja
2-3 foredrag

kaffe/te under hele oppholdet
Transport til/fra hundekjøring
Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes
Transport Finnsnes – Tromsø med Hurtigruten
 
Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg. I tillegg til informasjon om hurtigbåten fra Tromsø. Pris pp en vei med hurtigbåten ca kr.300.- Velkommen til spektakulær vinter ekspedisjon på Senja med Basecamp Senja – Designed for adventure!
 

Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser