Basecamp Senja
Basecamp Senja

Jule-ekspedisjon på Senja med det beste fra nord 2024. Fem dager og fire netter! Alt inkludert. 23-27. desember

Personer:
1 - 8
Periode:
Des
Per person:
NOK 29 500,-
Juleekspedisjon på Senja. Fem dager og fire netter! Alt inkludert.
Fredag - tirsdag 22-26 December 2023
Velkommen til den ultimate jule-ekspedisjon med alt inkludert; hvalsafari (Tromsø), hundesledetur, nordlys-safari, fjordcruise, Scenic Route Senja, overnatting, alle måltider, foredrag, kaffe/te hele oppholdet, transport Tromsø-Senja, og transport Senja – Finnsnes er inkludert. Billett Hurtigruten fra Finnsnes til Tromsø, og mat på hvalsafari er ikke inkludert
 
Dag 1: Fredag 22. desember 2023: Hvalsafari Tromsø
Måltider: middag ved ankomst Posthuset Expedition Lodge Senja
Ekspedisjonen starter i Tromsø fredag 22. desember med hvalsafari; avgang fra Tromsø sentrum kl.08:00 med kurs for Skjervøy, der knølhval og spekkhuggere kommer inn i fjordene for å beite på silda. Båten er stor og stødig, med stort innvendig oppholdsrom. Det er mulig å kjøpe mat ombord. Turen avsluttes tilbake i Tromsø senest innen kl.17:00. Vi tar forbehold om at hvalene kommer inn i fjordene igjen til sesongen starter.

Ekspedisjonen fortsetter med taxi fra Tromsø havn Prostneset til Skaland Senja (ca 3 timer).
Dere ankommer Posthuset Expedition Lodge, og vi blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/host sammen med dere nesten hele tiden, tre måltider hver dag, i tillegg til kaffe/te så mye du ønsker under hele oppholdet. Vi serverer hjemmelaget nord-norsk mat. Varm lunsj og middag. To kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Gjennom ekspedisjonen på Senja vil du få to aktiviteter hver dag. Formiddag og kveld. Flere foredrag underveis. Overnatting på Posthuset Expedition Lodge. Eller Bedehuset (200 meter mellom lodgene). Bedehuset har dobbeltrom med eget bad til hver rom. Transport ved behov mellom lodgene ordnes.

Dag 2: lørdag 23. desember: Hundekjøring
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Vi tar deg med til Senjas egen hundegård, der du blir møtt av 35 ivrige huskyer som gleder seg til å ta deg med på sledetur – inn i naturen. Turen er beregne til ca tre timer. Du får varm dress til turen. Vi bringer- og henter dere til/fra turen, ca 50 min transport fra lodgen til hundegården på Ottemoen. Samme vei tilbake.
På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset!

Dag 3: Søndag 24. desember Julaften!
Måltider: frokost, lunsj og middag
Scenic Route Senja!
Vi tar deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge. Julemiddag og inne-aktivitet på kvelden!

Dag 4: Mandag 25. desember: Fjord Cruise
Måltider: frokost, lunsj og middag
Fjord cruise i vakre Bergsfjorden. vi ser etter sel og havørn. Underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får dress av oss til turen. Underveis deler vi den spennende historien fra Senja. På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset.
Det kan hende vi endrer på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.

Dag 5: tirsdag 26. desember
Måltider: Frokost
09:30 Avgang fra Posthuset
11:30 Avgang Hurtigruten fra Finnsnes - verdens vakreste sjøreise. Billett bestilles online www.hurtigruten.no eller www.havila.no
14:15 Ankomst Tromsø


Inkludert:
4 x frokost 4 x lunsj 4 x to retters middag
4 x overnatting
1 x hvalsafari (Tromsø)
2 x nordlys safari
1 x fjord cruise i Bergsfjorden
1 x hundekjøring
2-3 foredrag
Kaffe/te kake/frukt under hele oppholdet
Transport Tromsø-Skaland
Transport til/fra hundekjøring
Transport Senja-Finnsnes til Hurtigruten (billett ikke inkludert, ca kr.300.- pp)

Ta med deg: varme klær

Antall deltakere: 2 - 10
Vanskelighetsgrad: lett
Oppmøte: 30 minutter før avgangstid.
Avgangstid og sted: kl.18.00 Maxi Taxi fra Tromsø til Skaland Senja. oppmøte: Ved The Edge hotell. Se etter skilt BASECAMP SENJA i frontruta til Taxi.
Varighet: 5 dager og 4 netter. 22. desember til 26. desember 2023.
 
Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg. I tillegg til informasjon om hurtigbåten fra Tromsø.  Velkommen til spektakulær vinter ekspedisjon på Senja med Basecamp Senja – Designed for adventure!
 
Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser

Book Online