Basecamp Senja
Basecamp Senja

Spennende 3 dagers hval (Tromsø)- og nordlysekspedisjon på spektakulære Senja

Personer:
1 - 10
Periode:
Nov - Feb
Per person:
NOK 12 500,-

November-1.februar. Velg mellom mandag-onsdag eller torsdag-lørdag.

Velkommen til 3 dagers spennende hval- og nordlysekspedisjon på Senja. Alt inkludert; hvalsafari, nordlys-safari, fjordcruise, Scenic Route Senja, overnatting, alle måltider, foredrag, kaffe/te hele oppholdet, transport Finnsnes-Senja-Finnsnes.

Ikke inkludert:

Transport Tromsø – Finnsnes – Tromsø med hurtigbåten, billett må kjøpes om bord.

Mat på hvalsafari i Tromsø.


Denne ekspedisjonen starter hver mandag-onsdag og hver torsdag-lørdag.

Dag 1: mandag eller torsdag

Ekspedisjonen starter i Tromsø mandag/torsdag. Kl.08.30 avgang båt fra Tromsø sentrum med kurs for Skjærvøy, der knølhval og spekkhuggere kommer inn i fjordene for å beite på silda. Båten er stor og stødig, med stort innvendig oppholdsrom. Det er mulig å kjøpe mat ombord. Turen avsluttes tilbake i Tromsø senest kl.15:00. Hvalsesongen har de siste årene vært: november – til og med januar.


16:15 avgang med hurtigbåt fra Tromsø (Tromsø havn Prostneset) til Finnsnes 1 time og 15 min. Du kjøper billett ombord i båten. Vær ute i god tid.


Vi møter deg i ankomsthallen på Finnsnes og fortsetter med bil langs National Scenic Route Senja – kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge! Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge etter en times tid, og blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/host sammen med dere det meste av tiden.  Alle måltider, i tillegg til kaffe/te kake/frukt så mye du ønsker under hele oppholdet. Vi serverer hjemmelaget nord-norsk mat. Varm lunsj og middag. Vi gir deg en god brif på hvordan fotografere nordlyset. To kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Vi setter dagsprogram etter vær og føre, med aktivitet hver formiddag og hver kveld. Det er erfaren vert/guide med på alle aktiviteter. Basecamp Senja får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester (snitt poeng fra sju spørsmål siste sesong 0-6 der 6 er best fikk vi gj.snitt score på 5,6) Det betyr at gjestene er meget godt fornøyd. Vi tar forbehold om å komme ut på fjorden med båt ved dårlig vær. Ekspedisjonsbåten er en stødig 23 fot stor Zodiac og svært godt egnet til fjord safari og strandhugg på en av øyene i den vakre Bergsfjorden. NB det er koselige sovelugarer på loftet med forheng som dør (se bilde på websiden). Felles dusj og toalett på gangen. Ny lodge "Bedehuset" ca 150 meter fra Posthuset. Dobbeltrom med privat bad. Du kan velge hvor du vil sove.

19:00 middag på Posthuset expedition Lodge

Dag 2:

Måltider: Frokost, varm lunsj og middag

Aktiviteter:

Fjord cruise i vakre Bergsfjorden, vi ser etter sel og havørn. Underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får dress av oss til turen. På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset, langs Scenic Route Senja


Dag 3:

Måltider: Frokost og varm lunsj

Scenic Route Senja!

Vi tar deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge.

16:30 Avgang fra Posthuset onsdager. Kl.15.15 lørdager.

18:00 Avgang Hurtigbåten fra Finnsnes onsdager. Avgang kl.16:45 lørdager

19:17 Ankomst Tromsø onsdager. Ankomst Tromsø kl.18.00 lørdager.

Det kan hende vi bytter på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.


Inkludert i ekspedisjonen:

2 x frokost 2 x lunsj 2 x middag og dessert

2 x overnatting

1 x Hval safari (Tromsø)

2 x Nordlys safari

1 x Fjord cruise in Bergsfjorden

1 x Scenic Route Senja

2-3 Foredrag, inkludert instruksjon hvordan fotografere nordlys.

Kaffe/te, kake og frukt under oppholdet.

Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes

Guide/vertskap

Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg. I tillegg til informasjon om hurtigbåten fra Tromsø. Pris pp en vei med hurtigbåten ca kr.270.- Velkommen til spennende hval- og nordlysekspedisjon på Senja – øya med spektakulær natur.

Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser