Basecamp Senja
Basecamp Senja

Spennende 4 dagers hval (Tromsø)- og nordlysekspedisjon på spektakulære Senja

Personer:
2 - 8
Periode:
Nov - Jan
Per person:
NOK 23 500,-
Torsdag - søndag november - January 2025

Velkommen til spennende 4-dagers hval- og nordlysekspedisjon på Senja. Alt inkludert: Hvalsafari (første dag i Tromsø), nordlyssafari, fjordcruise, Scenic Route Senja, overnatting, alle måltider, foredrag, kaffe/te og kake under hele oppholdet. Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes.

Ikke inkludert: Transport hurtigbåt Tromsø-Finnsnes og Finnsnes -Tromsø med Hurtigruten.no eller Havila.no fantastisk mini cruise, kjøp billett online. Måltider første dag i Tromsø er ikke inkludert.
21. november - januar 2024-25 torsdag-søndag.
 
Startdatoer november: 21. og 28. november
Startdatoer desember: 5.-12.-19. desember
Startdatoer januar: 9.-16.-23.-30. januar

Dag 1: torsdag
Ekspedisjonen starter i Tromsø torsdag. Kl.08.00 avgang hvalsafari-båt fra Tromsø sentrum med kurs for Skjervøy, der knølhval og spekkhuggere kommer inn i fjordene for å beite på silda. Båten er stor og stødig, med stort innvendig oppholdsrom. Det er mulig å kjøpe mat ombord. Tilbake i Tromsø innen kl.17:00. Hvalsesongen har de siste årene vært: november – til medio januar.
20:30 avgang med hurtigbåt fra Tromsø (Tromsø havn Prostneset) til Finnsnes 1 time og 15 min. Du kjøper billett ombord eller last ned App: Troms Billett. Vær ute i god tid (30 min før avgang).
Vi møter deg i ankomsthallen på Finnsnes og fortsetter med bil langs National Scenic Route Senja – kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge! Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge etter en times tid, og blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/host sammen med dere det meste av tiden. Alle måltider, i tillegg til kaffe/te så mye du ønsker under hele oppholdet. Vi serverer hjemmelaget nord-norsk mat. Lunsj og middag. Vi gir deg en god brif på hvordan fotografere nordlyset. To kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Vi setter dagsprogram etter vær og føre, med aktivitet hver formiddag og hver kveld. Det er erfaren vert/guide med på alle aktiviteter. Basecamp Senja får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester på denne ekspedisjonen. Ekspedisjonsbåten er en stødig 23 fot stor Zodiac og godt egnet til fjord safari i vakre Bergsfjorden. NB det er koselige sovelugarer på loftet med forheng som dør (se bilde på websiden). Felles dusj og toalett på gangen. Ny lodge "Bedehuset" ca 150 meter fra Posthuset. Dobbeltrom med privat bad. Du kan velge hvor du vil sove.
22:45: ankomst Posthuset expedition Lodge. Innsjekk og informasjon. Varmt måltid etter innsjekk.

Dag 2: Fredag
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Aktiviteter:
Fjord cruise i vakre Bergsfjorden, vi ser etter sel og havørn. Underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får dress av oss til turen. På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset, langs Scenic Route Senja

Dag 3: lørdag
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Scenic Route Senja!
Vi tar deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge. På kvelden jakter vi på nordlyset.
Det kan hende vi bytter på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.

Dag 4: søndag
Måltider: frokost og matpakke (lunsj). Avgang transport til Finnsnes. Hurtigruten.no avgang Finnsnes kl.11:30 Ankomst Tromsø kl.14:15

Inkludert i ekspedisjonen:
3 x frokost 3 x lunsj 2 x middag og dessert
3 x overnatting
1 x Hval safari (Tromsø)
2 x Nordlys safari
1 x Fjord cruise in Bergsfjorden
1 x Scenic Route Senja
2-3 Foredrag.
Kaffe/te, kake og frukt under oppholdet.
Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes
Guide/vertskap

Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg. I tillegg til informasjon om hurtigbåten fra Tromsø. Pris pp en vei med hurtigbåten ca kr.300- Velkommen til spennende hval- og nordlysekspedisjon på Senja – øya med spektakulær natur.

Ta med deg: varme klær
Antall deltakere: 2 - 8
Vanskelighetsgrad: lett
Oppmøtetid: senest 15 minutter før avgang
Avgangstid og sted: dag 1: kl. 08:00 fra kaien i Tromsø sentrum (nær The Edge Hotel)
Varighet: 4 dager og 3 overnattinger
Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser

Book Online