Basecamp Senja
Basecamp Senja

Februar og mars: Spennende 3 dagers nordlysekspedisjon på spektakulære Senja, med hundekjøring og fjordcruise. Alt inkludert.

Personer:
2 - 8
Periode:
Feb - Mar
Per person:
NOK 20 500,-
Dag 1:
Mandag eller torsdag Hurtigbåt fra Tromsø til Finnsnes 1 t 15 min

Dersom du reiser via Tromsø må du ta hurtigbåt fra Tromsø Havn Prostneset (sentrum) til Finnsnes:

Mandag avgang Tromsø: 10.15 ankomst Finnsnes: 11.30

Torsdag avgang Tromsø: 13.45 ankomst Finnsnes: 15.00

Ankomst Finnsnes mandag 11.30 eller torsdag 15.00: Pick up point

Måltider: varm lunsj og middag

Vi møter deg i ankomsthallen på Finnsnes og fortsetter med bil langs National Scenic Route Senja – kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge! Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge etter en times tid, og blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/host sammen med dere det meste av tiden.  Alle måltider, i tillegg til kaffe/te kake/frukt så mye du ønsker under hele oppholdet. Vi serverer hjemmelaget nord-norsk mat. Varm lunsj og middag. Vi gir deg en god brif på hvordan fotografere nordlyset. To kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Vi setter dagsprogram etter vær og føre, med aktivitet hver formiddag og hver kveld. Det er erfaren vert/guide med på alle aktiviteter. Basecamp Senja får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester (snitt poeng fra sju spørsmål siste sesong 0-6 der 6 er best fikk vi gj.snitt score på 5,6) Det betyr at gjestene er meget godt fornøyd. Vi tar forbehold om å komme ut på fjorden med båt ved dårlig vær. Ekspedisjonsbåten er en stødig 23 fot stor Zodiac og svært godt egnet til fjord safari og strandhugg på en av øyene i den vakre Bergsfjorden. NB det er koselige sovelugarer på loftet med forheng som dør (se bilde på websiden). Felles dusj og toalett på gangen. Bedehuset har dobbeltrom med privat bad (ny lodge) ca 150 meter fra Posthuset. Du velger hvor du ønsker å sove: Posthuset eller Bedehuset.

Ankomst Posthuset Expedition Lodge: (basen for ekspedisjonen, ca en time med bil fra Finnsnes til lodgen) Det er egne lugarer med gode senger med forheng foran lugaren, delt bad med to dusjer og tre toalett på Posthuset. Alternativ rom på ny lodge: Bedehuset, ca 200 meter fra Posthuset. Dobbeltrom med privat bad.

Lunsj og aktivitet:

Vi starter med lunsj rundt langbordet, og går gjennom planlagt program og informasjon samtidig som vi blir litt kjent. Det blir informasjon om nordlys-fotografering og praktiske øvelser etter lunsj. Middag ca kl.19.30 Når mørket faller på starter vi jakten på det magiske nordlyset langs Norwegian Scenic Route.

Dag 2:

Måltider:
Frokost, varm lunsj og middag

Aktiviteter:

Fjord cruise i vakre Bergsfjorden, vi ser etter sel og havørn. Underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får dress av oss til turen. Etter båtturen tar vi deg deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge. På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset, langs Scenic Route Senja

Dag 3:

Måltider:
Frokost og lunsj

08:00 Avgang fra Posthuset onsdager.

08:50 Hundesledetur med www.senjahusky.no

14:00 lunsj

18:00 Avgang Hurtigbåten fra Finnsnes onsdager.

Avgang kl.16:45 lørdager

19:15 Ankomst Tromsø onsdager.

18.00 Ankomst Tromsø  lørdager.

Det kan hende vi bytter på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.

Inkludert i ekspedisjonen:

2 x frokost 2 x lunsj 2 x middag og dessert

2 x overnatting

1 x Hundesledetur med Senja Husky Adventure

2 x Nordlys safari

1 x Fjord cruise in Bergsfjorden

1 x Scenic Route Senja

2-3 Foredrag, inkludert instruksjon hvordan fotografere nordlys.

Kaffe/te, kake og frukt under oppholdet.

Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes

Guide/vertskap

Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg. Hurtigbåten fra Tromsø finner du like ved The Edge hotel. Terminalen er skiltet med TROMSØ HAVN PROSTNESET. Det er to hurtigbåter ved piren, din båt er merket med destinasjon HARSTAD/FINNSNES, du kjøper billett ombord. Finnsnes er første stopp (1 time 15 min). Basecamp Senja møter deg i båtterminalen på Finnsnes. Pris pp en vei med hurtigbåten ca kr.270.- Velkommen til spennende nordlysekspedisjon med hundesledetur og alt inkludert på Senja – øya med spektakulær natur.  
Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser

Book Online