Basecamp Senja
Basecamp Senja
 

Spennende fire dagers sommerekspedisjon på spektakulære Senja. Idividuelle inntil ti personer. Alt inkludert.

Personer:
4 - 10
Periode:
Jul - Aug
Per person:
NOK 16 900,-

Denne turen inkluderer fjordekspedisjon, guidet fottur i nasjonalpark, fugletitting, guide, Scenic Route Senja, topp tur, overnatting, alle måltider og transport (inkludert transport fra/til Finnsnes).


Sesong: Juli – August Tid: hver Mandag til torsdag 


Nivå: lett - middels
Pris: kr.15.900.- per person
Avgang med hurtigbåt fra Tromsø mandag kl.10:15 (ankomst Finnsnes 11:35 )
Avgang med Hurtigruten fra Finnsnes  torsdag kl. 11:30 am (ankomst Tromsø: 14:15)
 
 
Inkludert I turen:
Transport fra/til Finnsnes, alle måltider, guide og aktiviteter
Tillegg i prisen: Hurtigbåtbillett Tromsø/Finnsnes og Hurtigrutebillett Finnsnes/ Tromsø (ca kr. 600.- tilsammen  t/r) denne billetten er ikke inkludert i ekspedisjonen.
 
Aktiviteter og opplevelser
Vi henter deg på hurtigbåtterminalen på Finnsnes og setter kursen mot den mest spektakulære delen av Senja. Hovedbasen for denne ekspedisjonen er Posthuset Expedition Lodge, som ligger helt i fjordkanten på Skaland. Måltidene er basert på lokale råvarer og nordnorsk mattradisjon. Spennende aktiviteter; fjordekspedisjon i vakre Bergsfjorden, fugletitting og  selsafari, I tillegg til fottur i den vakre og stille nasjonalparken på Senja. Programmet for denne ekspedisjonen vil variere I forhold til vær, føre og måned.
I Juli og august er det midt- og sensommer og nettene er lys som dagen på Senja. Topptur til spektakulære Husfjellet, med utsikt til vakre Bergsfjorden på den ene siden og de berømte Okshornan på den andre siden. 630 moh. Midnattsol til og med 24. juli.

Tentative program (kan endres ift måned/vær):
Mandag: Topptur
Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge (60 km fra Finnsnes). Etter en god lunsj planlegger vi aktiviteten for de neste dagene. Vi sjekker utsikten fra Husfjellet. Denne fotturen er ikke spesielt krevende og passer for de fleste. Startpunktet er like ved lodgen, og turen opp tar ca 90 minutter. Utsikten fra toppen av Husfjellet er kanskje den aller beste på Senja.

Tirsdag: fottur i Ånderdalen nasjonalpark med besøk på Sazza, natursenter. 
Etter frokost setter vi kursen mot  startpunktet til Ånderdalen nasjonalpark. I lett terreng vandrer vi innom flotte gapahuker og bålplasser, før vi går inn i parken. 3-4 timer er turen estimert til. 

Onsdag: Cruise i Bergsfjorden og Scenic Route Senja i midnattsol
Etter en god natts søvn og god frokost på Posthuset, starter vi på nye eventyr på yttersida Senja. Vi tar oss god tid til å nyte landskapet og naturen. Ut på fjorden med ekspedisjonsbåten (Zodiac) Vi deler Senjas historie med deg underveis, mellom kritthvite strender i Bergsfjorden. Det er gode muligheter for å se havørn. Vi nyter lunsjen ute på en av øyene, før vi setter kursen tilbake. Før siste-kvelden-middag på lodgen, tar vi turen langs den spektakulære Scenic Route Senja, der vi stopper på utkikkspunktene og tar inn den mektige naturen.
  
Torsdag: Hjemreisedag
 Frokost før vi forlater Posthuset kl.10:00 Avgang med Hurtigruten fra Finnsnes kl.11:30 (ankomst Tromsø 14:15)

Ekspedisjonen inkludere:
Transport gjennom hele ekspedisjonen inkludert til og fra Finnsnes, overnatting, alle måltider, guide, aktiviteter og fjordcruise. 
Måltider: tre frokoster, tre lunsjer og tre middager. Fri kaffe/te under hele oppholdet. 
 
Praktisk informasjon: Sommeren i nord er lys og vakker, men den kan også være kald og vindfull. Det er lurt å ta med vindtett jakke, varmt undertøy, lue og hansker og gode tursko. Varm genser og ullsokker anbefales. Sommeren i nord kan også ha lange perioder med sol natt og dag i mange uker. Du kan sjekke værmeldingen på  www.yr.no (velg sted: Skaland Senja)
Andre viktige ting å ta med: kikkert, kamera, dagstursekk, gode fjellsko.
 
 Vi vil sende deg detaljert program og utstyrsliste når vi mottar din booking.

 Website: www.basecampsenja.no
 Email: post@basecampsenja.no 
 Phone: + 47 917 09 618

 

Trude
Hei! Mitt navn er Trude.
Er det noe vi kan hjelpe deg med?
Eller ring oss:
(+47) 917 09 618

Andre opplevelser

Book Online